---lite bilder från helgen---

2010-03-29 @ 23:06:10



ännu en dag...

2010-03-29 @ 00:43:59

Hej svejs!
Nu är campet till ända och det har varit riktigt lyckat, trotts spöregn hela lördagen och en och annan skada...
som sagt spöregnade det hela lördagen men tjejerna köttade på ändå och det var riktigt roligt! vi körde en tävling och alla gick crazy bananas, så det var kul att se :) 
Efter en mysig pizzamiddag och prisutdelning på tranan blev det oxbord session i tandå, dock inget regn där sådet var najs... Även kul att se alla grabbar köra riktigt FETT!!
Efterfesten var grymisch och jag träffade massa skönt folk, sedan upptäckte vi att vi skulle få en timmas mindre sömn denna natt så det blev hemfärd för attsova lite innan HC vollybollen idag!!!

Vi var uppe vid HC vid tolv, det var skitkul och jag tror vi vann lika många matcher som viförlorade med lagandan var på topp :)

Nu ikväll har det blivit lite tjejmys med Sara, Tove, Sara, Hanna och Elin, sconesbak...
vid nio kom pappa, kristoffer och jennifer!!! pappa stannar tills i morgon och jennifer och Kocke tills på torsdag!

Helt sinnes att det är mindre än två veckor kvar tills vi flyttar ur vårt hus!!!!

ps. bilder från fredagen på campet, mer bilder kommer ds. 


en till dag...

2010-03-27 @ 00:15:24

Andra dagen på campet är till ända och det har varit riktigt grymt!!
tjejerna körde hårt och BRA :)
chillade i parken, luncha på wärdshuset, hade parken helt för oss själva mellan fyra och sex, burgare på tranan och sist secondhands tävlingen i Tandådalen.
Provade även frontflipp för försa gången i mitt liv, måste säga att det gick sådär bra men ska försöka i morgon igen så får vi se...!!!

har även tänkt få ut lite bilder i morgon, eller övermorgon :)

Natti


en dag...

2010-03-25 @ 23:00:03

sitter i soffan hemma i Lima och kollar på sista avsnittet av One Tree Hill med Saris!
Har haft en riktigt lyckad dag i backen idag, första dan på campet :) dock började den med att jag inte fick igång bilen, när jag väl fick det körde jag i diket på vår egen parkering hahaha
Men nu måste jag säga god natt ska upp tidigt i morgon för en sväng in på jobbet innan dag två på campet...shredd i Kläppen och sedan burgare på tranan!!

 


okej

2010-03-24 @ 22:47:53

hade ju faktiskt tänkt lägga ut lite bilder från vår sjukt lyckade p-dag i söndags, men minneskortettill kameran ville inte funkta till datorn :/ så jag får väl berättalite hur det var då...
dagen innan var det strålande sol och vår yeah! tänkate jag och var nära att börja lipa när jag morgonen efter drog upp persienen och det var snöstorm ute... vi flyttade i alla fall fram från kl 12 till klockan två och åkte då skoter ut till en sjö för att pimpla, hur mysigt som helst, solen tittade även fram och strålade lite mellan målnen :) jag och Kakan var dock tvugna att åka tillbaka tidigare (jag körde skotern hela vägen hem) för att fixa iordning tävlingen som vi skulle ha efter..."Restaurangcupen 2010"!!
Det blev en bra tävling med mycket köttande, speciellt Agnes som försökte ta en "genväg" och körde raakt ner i ett djupt dike med MASSA snö haha

Efter dusch, några redbull, och mycket hit och dit vad man skulle ha på sig, ha sitt hår och all sånt åkte vi upp till Lindvallen och restaurang Gustav! Jättetrevligt var det och vi fick världens största ribs (likadana som när vi var där med san miguel)!
Vi avslutade kvällen med HC och BRA musik!
en kul bilresan hem satte guldkant på dagen haha

i morgon börjar Nikita campet här på Kläppen, peeeeepp på stöten kudden i morgon!!

later   


MATILDA

2010-03-14 @ 22:44:37

Idag är det min namnsdag...
därför länkar jag till en passande check låt på sportify...

Harry Belafonte – Matilda, Matilda

Hahahahaha

GRATTIS till brollan som har namnsdag i morgon!


Idag har jag...

2010-03-13 @ 23:45:33

...sovit länge..
...kollat på grey's...
...schteekt i solariet på harry's...
...duschat i den äckliga duschen på jobbet...
...varit pizzabaker...

god natt 


shreeeed!

2010-03-11 @ 09:29:27

Hej! idag blire shreeed med Marie, Emma och Mimmi :) grillade hamburgare i backen och kanske ett och annat pipeåk :) solen skiner och det är sjukt varmt, NAJS!
Igår var det Lisas sista kväll och vi tog en sväng till experium för att käka lite sushi, det var rikitg gott och trevligt! Nu skajag masa migupp ur sängen och se till att det händer nåt med dagen hehe
later 


helgen är till ända

2010-03-07 @ 20:18:08

Tjofräs!!

Nu är en grymt kul helg till ända :) Tävlingen var kul, alla tjejer var jätteduktiga och körde riktigt stort, verkligen!! Det gick bra för mig, dock landade jag ingen utav mina snurrar...är lite besviken på mig själv, ville ju gärna prestera bra när sponsorerna var där och kikade...men men så kan det gå...

Malin vann, Tove kom tvåa och Jessica trea, Atti körde även grymt och snurra trea i första svarta!!
Idag var jag och Tove ute och chillade lite i backen, träffa på Linn och körde lite stright i hoppen, det är riktigt kul det :)
nu sitter jag ensam hemma och väntar på Sara och Lisa som är på väg hit, har tvättat lite och städat...har även köpt en ny hjälm idag, en vit :) schnygg!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta kvällsmat och kolla in grey's, eller kanske ett avsnitt av solsidan hahha fårse vad jag hittar på...
 


Nikita Chickita och Eric Grönwall!!!

2010-03-05 @ 23:59:26

Hallå därute!
Idag har det varit en kanondag :)
Ny bräda och nytt ställ, bluebird, shred hela dagen med Nikita chickita brudarna, hoppat in mig påde svarta hoppen, chill med Tove, Grillbuffé på tranan med Nikita gänget och sist men absolut inte minst, suttit fem meter från Eric Grönwall på club crane HA!!
fick till och med en smygbild (nedan) när han signade efter after skin... dock lite avundsjuk på Kattis och Pia som fick ta en bild med han och en personlig autograf :P haha

I morgon är det tävling och jag är riktigt pepp, hoppas det går bra och att det blir en kul dag med mycket skönt folk och shreeeeeeed!
Håll tummarna
puss


...

2010-03-03 @ 09:13:25

Tjoho!
Idag ska jag ha en snowboardlektion! En liten grabb i den röda linen som vill lära sig hoppa :) ska faktiskt bli riktigt kul!
Sen är jag ledig hela veckan (därav 15 h jobb igår), eftersom det är Nikita Chicita i helgen! Dock är det ju typ storm här så vi hoppas på att det mojnar inför lördag... Solen skiner och snön glittrar :)
Mami, Papi och Kocke är i Österrike och glassar, gött för dom!
Idag ska jag ha på mig en turkos, rosa skjorta i backen haha
Puss hej leverpastej 


RSS 2.0