10 dagar kvar!!

2010-04-27 @ 13:20:24

Håller på att packa inför Hawaii lite, lägger fram kläder, tar bort kläder, köper nya kläder som jag tror jag behöver ha med mig och sedan kommer på att det behöver jag inte alls... hm
I allafall är det BARA 10 DAGAR till jag åker nu!! Galet, jag börjar fatta mer och mer, men har fortfarande lite svårt att tänka mig hur det kommer bli!!
Nu får vi bara be att inte den stora vulkanen på Island får ett utbrott i veckan, så att jag verkligen kommer iväg!

I allafall är det mycket som ska hända här hemma innan jag blir amerikan i tre månader :) idag (om en timme) ska jag och Hedvig ta tåget till stan för att hämta pappas bil, så att mamma kan ta med sin nya bil hem! På vägen hem ska vi ta en sväng förbi farmor och hälsa på lite :)

later alligator


vårpromenad

2010-04-25 @ 12:47:09

Schenna!
Igår var det en riktig mysdag :) Jag och Kristoffer drog till Gbg på morgonen med tåget... träffade Linnéa, en superhärlig tjej!! Jag letade efter lite linnen och skit att ha med mig till Hawaii och det resulterade i tre linnen, en tröja och ett par Jeans :)
När vi kom hem blev det lite familjemiddag (-Lisa), sen kom Lottis och grabbarna haha
Det var jättefint väder här igår, så vi gick en lång promenad upp till stenbrottet och lekte lite på Davids lina innan vi gick in för bastuparty och avslutade med fruktsallad och blokus!!
Totallyckad dag!! 


Filmprojekt

2010-04-22 @ 20:05:17

Hej alla!

Nu har jag som sagt kommit hem för att stanna i två veckor innan jag drar till Hawaii!!
Idag har jag jobbat i butiken och gjort biffar med mamma, MYS :)
I morgon åker jag till Örebro och hälsar på Nikita och DC (skateout)...
tänkte bara dela med mig av en länk till ett filmprojekt jag var med i under hösten, som visas i den nya arenan i Lidköping:
http://vimeo.com/9754476

Ha en bra kväll <3


Vårnytt!

2010-04-21 @ 23:10:35
Ny Header!!

avslutning

2010-04-20 @ 22:28:38

Sitter på tåget hem från två sjukt roliga dagar i Kläppen. I söndags hängde jag med Sussi till jobbet och träffade alla igen, kändes verkligen inte som bara en vecka sedan vi träffades sist…
Det var ganska dött på jobbet så jag och Mimmi drog hem till Sörnäs och spela Tony Hawk!! Weiiii
På kvällen åkte alla från restaurang till experium och spelade bowling och kvällen avslutades på HC J så sjukt kul kväll!! Jag kommer verkligen sakna alla underbara människor som varit min familj de senaste månaderna!!

Lördagen var en heldag i backen (på baksidan) med hela Kläppen! Chilling, vollyboll, snowboard, solning och trippelpulkaåkning HA!
På kvällen var det middag på tranan, italiensk buffé J livemusik och bara gött häng med alla!!

Nu kommer jag hem!!
<3

Min kamera är lagad nu också, så förhoppningsvis bilre lite fler bilder att lägga ut snart!


inställt

2010-04-16 @ 22:58:34

Idag har det blåst 8 m/s, snöat och varit allmänt skitväder här i Åre (i Sälen är det bluebird och vår) så slopestylen har blivit inställd... vi har spenderat dagen med att vänta på ett beslut, närvi fick veta hur det blev bytte vi om och drog ner till byn... Jag och Tove chillade och gick runt lite i affärer innan vi mätte upp med Jessi, Ahlfred, Marie, Danne och Kattis (!) på Broken! Käkade en mega burgare så jag fortfarande är proppmätt hehe

Vi hade en tanke på att dra hem till Sälen idag, men efter lite om och män bestämde vi oss för att stann tills i morgon och se hur det blir med tävlingen... Drar till Sälen i morgon istället när allt är över!!
Ska bli så kul att träffa alla igen, skanar er!!

natti  


pipetävling

2010-04-15 @ 21:34:10

Kom precis hem från en kväll på Åre by med Tove! Efter en heldag i backen... idag var det pipen som gällde... det spöregnade och var ganska mjukt, och jag var rätt så opepp :/ tråkigt, jag veeet, men jag känner interiktigt för det längre...
Kom i allafall till final, men där gick det crap och jag är inte speciellt nöjd med mina åk...

Nog deppat!!
STORT grattis till Lina som välförtjänt behöll första platsen, till Jessi som kom tvåa och Atti som kom trea!!
Nu har jag flyttat till en lägenhet mitt i Åre tillsammans med Tove, vi bor två pers i en femmanna lägenhet, skitbilligt :)

Fårse lite vad som händer i morgon,hoppen är fortfarande mega och det ska blåsa 6 m/s och spöregna i morgon med, vill som sagt inte ta några risker....så vi får se hur det blir! 


Girl Surf Camp i Biarritz 6-12 Juni!

2010-04-14 @ 16:15:20

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=108646255835795&ref=mf


tränigsdag

2010-04-14 @ 15:54:53

Sitter nu ien lite mysig stuga i Duved (Åre) med Lina, Jessi och Ahlfred!
Vi ska strax göra tacos, är så sjukt hungrig... tågresan gick super och jag var framme vid nio i morse och drog direkt upp till Bräcke och pipen. Har träffat massa folk idag, som jag inte träffat på länge så det är kul!

Idag var det träning i pipen, den är lite öppen i början, men annars är den riktigt bra och det är framförallt skitkul att köra, när jag inte åkt pipe på hela säsongen... (dock kommer det kännas i benen i morgon, tror jag)
Tog även en sväng för att kolla in hoppen, de ser väldigt sprättiga och stora ut, så vi får se hur det blir på lördag... (vill ju inte skada mig innan Hawaii juh)... men men

Det blir tidigt i säng (soffan) ikväll, vi ska hämta bibbarna vid åtta i morgon!!

puss <3

ps. Grattis till Malin som kom trea i Nikita Chickita europa finalen!!


mot Åre

2010-04-13 @ 15:17:38



Ikväll bär det av med natttåg mot Åre!
Wish me luck :)


en helg hemma...

2010-04-12 @ 12:49:20







Hej alla!

Nu har jag åkt ifrån ett fortfarnade lite snöigt sälen och landat hemma där det är våååår! Känns lite tomt att åka ifrån alla underbara människor där uppe, men I'll be back :)

I lördags var det bröllop mellan Amanda och Jonte... Ett supervackert brudpar och ett riktigt roligt bröllop!!
ligger lite bilder facebook om ni vill se...

Just nu är jag både lite förvirrad och oplanerad, känns det som... om 24 dagar drar jag till Hawaii i tre månader och innan det ska jag hinna med massa andra saker... i morgon kväll åker jag till Åre för SM, har dock inget boende där, men det löser sig nog när jag kommer dit :) På söndag kväll ska jag vara i Sälen igen för bowling med jobbet! På måndag är det avslutningsfest i Kläppen och sedan ska jag komma hem till Hällekis på något vis...

sen är det helt plötsligt bara två veckor kvar innan jag åker...gahhh har nog inte riktigt fått in i min hjärna vad det är jag ska göra, men jag ser fram emot de så sjukt mycket!!

Lisa drar till LA med sin skola på onsdag, hoppas ni får det så kul!!

later
Matilda

ps. bilderna ärfrån en lite phothsession jag och amanda hade igår ds.   


tre dagar kvar...

2010-04-06 @ 12:54:24

Hej hej!

sitter hemma och chillar...
idag har jag börjat packa ocrdentligt för nu är det bara tre dagar kvar här i Sälen, jag åker hem på torsdag efter jobbet... känns lite kluvet, jätteskönt att komma hem till våren och träffa alla, samtidigt som jag lämmnar ett gängunderbara människor kvar här...
Men jag kommer ju tillbaka till avslutningsfesten!!

På lördag är det Amanda och Jontes bröllop!!
tror även att alla kusiner kommer hem i helgen, och mormor kommer hem från Kina (har inte hört ett ljud från henne på två veckor, så det kommer bli spännande) weiiii

På tisdag drar jag upp till Åre för snowboard SM!!

Nu ska jag packa lite till, beställa biljett till Hawaii (tror jag) och åka om sola innan jobbet :)


besök

2010-04-01 @ 00:08:59

Idag har jag sett Avatar för andra gången på 3D bion på experium, sjukt bra är den!!
Anledningen var att brollan och hanns tjej är här uppe och hälsar på...det har varit några riktigt mysiga dagar men i morgon tar de bussen hem igen och nästa gäng anländer vid fem på eftermiddagen haha



RSS 2.0