Örebro...

2009-05-28 @ 22:13:13
Jobba, Jobba Jooba! har blivit några dagar med mycket jobb nu haha i tisdags slet jag på cafét i 11 timmar och 45 minuter... dock ganska bra då jag behöver pengarna för att överleva sommaren :)
I morgon är jag ledig och ska faktiskt med tåg till Örebro, låter kanske inte överdrivet kul haha men det tror jag det kommer bli i allafall! Ska nämligen på 30 års fest med Nikita (skate out),så det kommer bli Kung!
Åker tillbaka hem på lördag morgon och beger mig raka vägen till jobbet :P jeiii, hmpf

Det har dröjt ett tag...

2009-05-24 @ 10:00:56


Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men nu ska jag bli bättre!
Det har hänt massa grejer men jag kommer inte skriva om allt, dock ska jag säga att jag har varit med under en filminspelning :D eller ja jag såg på när de filma in två sener ur "snabba cash", eftersom de gjorde det inne hosmina grannar haha det var coolt!!

Det har blivit en del jobb på cafét ocksåoch snart kommer lönen!!! weiiii
I tisdags kom min Viktoria hem från Canada som jag har inte har träffat på åtta månader... för att komma ikapp med allt som hänt fick det bli en sleepover i fredags :) ingen dålig idé måste jag säga och vi hade det mega mysigt!
Morgonen efter blev det brunch med scones och amerikanska pannkakor!!

aja i allafall ska jag försöka bli bättre på att blogga nu...
Börjar jobba om en timma, menhoppas attdet blir regn idag, eftersom vi är underbemannade gahhh

see yaa

Skoköp

2009-05-05 @ 18:53:05


Har jobbat på cafét hela helgen, fortfarande ont i fötterna haha har nog inte riktigt kommit in i rutinen än...
I går var det superväder så jag och Lisa låg ute och solade hela förmiddagen, fick dock en lite kräftliknande färg på delar av min kropp HA men det försvinner snart!
Eftersom jag är en halvt arbetslös människa, hade jag och Lisa tid att åka till Trollhättan idag och det resulterade i ett par nya skor, solglasögon och den tredje Twilight boken :)
I morgon ska jag jobba på fritids hela dagen, jeiii 

RSS 2.0